fbpx

over ons

financiële rust
voor iedereen

ons doel:
financiële rust voor jou

Wees nou eerlijk, heb jij het overzicht van de honderden euro’s die elke maand weer van je rekening worden afgeschreven? En mis je ook wel eens de betaalherinneringen die je op allerlei verschillende manieren krijgt? Helemaal vervelend als je ook nog eens een boete krijgt of zelfs geweigerd wordt. Dat moet makkelijker, flexibeler en zonder stress!

En als ondernemer? Je zoekt financiële rust en wilt zeker zijn van betaling, zodat je gewoon kunt focussen op een goede dienstverlening.

zo geven we je dat

Met onze superhandig app krijg je controle over je abonnementen en betalingen. Je ziet je abonnementen op een rij en wij laten je weten wanneer je kan betalen, met iDEAL of automatische incasso. Komt betalen even niet uit? dockdock schiet het gratis even voor. Super relaxed dus.

Als ondernemer krijg je van ons de uitbetaalgarantie. Je krijgt altijd op tijd je geld. Je hoeft alleen maar je klant bij ons aan te melden.

met wie doen we dat?

dockdock is ontwikkeld uit frustratie over de huidige inningsprocessen. Ze zijn onpersoonlijk, star en gaan ervan uit dat je niet wilt betalen. Met de technologie van vandaag brengt dockdock daar verandering in.

Vanuit hartje Rotterdam werken wij aan ons doel ‘financiële rust voor iedereen’. Ons team van experts en IT-ontwikkelaars heeft alle kanten van de financiële industrie gezien, van betaalproviders tot aan incassobureaus. Met dockdock bundelen wij deze kennis tot één product met de beste balans voor de consument én ondernemer.

zoek je een nieuwe uitdaging?

check onze vacatures

werken bij

op de hoogte blijven?

laat je gegevens achter en wij sturen je al ons laatste nieuws.

blog en nieuws