fbpx

antwoorden op je vragen

hoe kunnen
we je helpen?

Wat betekent het rode cijfertje op het dockdock logo op mijn iPhone?

Om het je makkelijk te maken en je betaling niet te vergeten komt er een rood cijfertje te staan op de dockdock app als je nog één of meerdere rekeningen moet betalen. Je haalt hem makkelijk weg door je rekening te betalen.  

de app zegt dat er nog geen abonnement klaar staat.

Heb je het e-mailadres gebruikt dat je ook aan de abonnement-aanbieder hebt gegeven? Geen typefout gemaakt? Stuur ons dan even een berichtje en dan lossen we het voor je op.

ik heb nog geen dockdock welkomstmail ontvangen, wat moet ik doen?

Zodra een aanbieder jouw gegevens doorstuurt, sturen we je gelijk een welkomstmail. Heb je het juiste e-mailadres gebruikt? Heb je de ongewenste e-mail folder gecheckt? Je kan ook altijd even een berichtje naar ons sturen en dan controleren wij het even voor je.

ik wil geen gebruik maken van de app, kan dat?

Ja. Wij sturen je dan een betaallink via de mail. Je mist dan wel inzicht in je abonnement en betalingen via de app, kan de rekening niet uitstellen en kan geen gebruik maken van automatische incasso.

kost dockdock geld?

Nee, en geloof het maar: dit blijft zo. Alleen als je na alle herinneringen die we je sturen nog steeds je rekeningen niet op tijd betaald kan het zijn dat je een te laat boete krijgt van 15%.

nog niet helemaal duidelijk?

we zoeken het graag samen uit

Contact opnemen