fbpx

antwoorden op je vragen

hoe kunnen
we je helpen?

wat als ik te laat ben met betalen?

Geen nood: dockdock heeft alvast je sportschool betaald. Zo heb je geen zorgen en kun je lekker door sporten. Verder regelt dockdock het allemaal met je.

hoe stel ik een automatische incasso in?

Dat is zo gedaan! Ga in de app naar je accountmenu en kies betaalmethoden. Daar kies je voor automatisch incasso en bevestigt deze met een € 0,01 iDEAL transactie. Zo weten we zeker dat je naam en bankrekening klopt. Mislukt de betaling een keer? Geen probleem, dan laten we het weten en betaal je eenmalig met iDEAL.

waarom staat erop de eerste rekening twee maanden om te betalen?

Veel aanbieders werken met een vooruitbetaling. Daarom staat op je eerste rekening je huidige maand en betaal je daarnaast voor de aankomende maand.

kan ik zonder de app betalen?

Ja. Wij sturen je dan een betaallink via de mail. Je mist dan wel inzicht in je abonnement en betalingen via de app, kan de rekening niet uitstellen en kan geen gebruik maken van automatische incasso.

hoe weet ik wanneer ik moet betalen?

Dit is altijd als de maand is afgelopen. Om je te helpen herinneren, waarschuwt dockdock je via email en app-notificaties.

hoe kan ik betalen met de app?

Je kan met iDEAL of automatische incasso betalen. Standaard betaal je met iDEAL maar je kan dit makkelijk wijzigen in het accountmenu rechtsboven en kies dan betaalmethoden.

waar kan ik betalen met dockdock?

Dat is een goed punt. Nu is het alleen voor je sportabonnementen, maar wij zijn druk bezig dit uit te breiden. Laat ons weten via support@dockdock.com welk abonnement je graag zou willen toevoegen en wij gaan er voor je achteraan.

nog niet helemaal duidelijk?

we zoeken het graag samen uit

Contact opnemen