fbpx

antwoorden op je vragen

hoe kunnen
we je helpen?

waarom is er geïncasseerd terwijl de club dicht is?

Dat klopt. Er zijn veel mensen die de club in deze tijd willen steunen door gewoon te betalen. Daarom hebben wij besloten wel gewoon te blijven incasseren en dit ook gecommuniceerd via email. Wij begrijpen natuurlijk ook als je je abonnement en de betaling wilt pauzeren. In dat geval kan je de afschrijving van 25 maart gewoon terugboeken via je bank app. Wij zullen je abonnement vervolgens pauzeren. Als zo meteen de club weer open is wordt je abonnement weer geactiveerd en krijg je hier bericht van.

Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Ja dat kan, stuur een email naar support@dockdock.com en wij regelen het voor je. Als je je club wilt steunen in deze tijd dan vragen we je wel gewoon te betalen zodat zij deze tijd ook door komen. Je wordt hier in de toekomst dan voor gecompenseerd.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Als je een langdurig abonnement hebt (bijv. een jaarcontract) kun je deze niet eerder opzeggen. Wel heb je recht op compensatie voor de periode dat je niet kon sporten. Ook kunnen wij de betaling voor je pauzeren totdat de club weer opengaat. Stuur dan even een email naar support@dockdock.com en dan maken we het in orde voor je.

Moet ik blijven betalen?

Nee dat hoeft niet, maar je helpt je club wel enorm door wel gewoon te blijven betalen. Je sportclub heeft vaak niet de reserves om zijn inkomsten een maand te kunnen missen. De vaste kosten lopen gewoon door en daarmee komt het voortbestaan van de club mogelijk in gevaar. Daarom willen we een beroep op je doen: Steun je club door gewoon te betalen. Zodra de club weer opengaat zal er gekeken worden naar hoe je precies gecompenseerd wordt. Hierover neemt de club zelf contact met je over op, zodra duidelijk is wanneer de club weer opengaat. Wil je niet betalen? Laat ons dat dan weten via een email naar support@dockdock.com, dan kunnen we de betaling pauzeren zodat je geen herinneringen meer krijgt.

nog niet helemaal duidelijk?

we zoeken het graag samen uit

Contact opnemen