fbpx

financiële rust voor jou en je klant

geef jouw klanten controle
over betalen!

zet klantwensen centraal, ook bij betalen!

Elke klant is uniek. Bij het aanbieden van je producten of diensten doe je dan ook je uiterste best in te spelen op de verschillende klantwensen. Maar bij betaling wordt vaak iedereen over één kam geschoren en klanten vaak niet als uniek behandeld. Een gemiste kans voor klantbehoud en goed betalingsgedrag.

inningsplatform: op je klant gericht

Met het dockdock inningsplatform geef je je klant alle vrijheid en zet je de klant centraal, óók bij de facturatie. Jij levert je (maandelijkse) facturen aan en wij zorgen dat deze betaald worden. Zelfs met omzetgarantie.

Het hele proces van rekening sturen tot aan de betaling is geautomatiseerd en speelt in op de acties van de consument zoals bijvoorbeeld het storneren van een automatische incasso of het niet lezen van email.

lees meer over onze oplossingen

financiële rust voor jou en je klant!

Via onze consumentenapp geven we je klanten overzicht in hun rekeningen en kunnen ze makkelijk op hun manier betalen. Geen dreigende mails en hoge boetes, maar een flexibele houding en vriendelijk benadering.

Zo zorgen we voor meer klantbehoud en beter betaalgedrag dan wanneer je ze onpersoonlijke standaard (email) herinneringen stuurt. Dus financiële rust voor jou en je klant.

Voor wie?

de voordelen van dockdock zijn er voor alle bedrijven die met periodieke betalingen te maken hebben.

benieuwd hoe wij je uitdaging oplossen?

Wij plannen graag een gesprek of demo in om te kijken wat voor jou de ideale oplossing is. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

We hebben wat informatie van je nodig om je een prijsindicatie te kunnen geven.

  meer informatie

  benieuwd naar
  de kosten?

  Dit is sterk afhankelijk van wat je nodig hebt. Na een kort telefoontje kunnen we je een indicatie van de kosten geven. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

  Contact opnemen

   kosten weten