fbpx

de oplossing voor financiële rust

betaalplatform vanuit
consumenten perspectief

nooit meer zelf achter je betalingen aan

Laat dat maar over aan dockdock. Het platform-as-a-service (PAAS) is gebaseerd op jarenlange ervaring in het innen van rekeningen en opgezet om de consument te helpen bij zijn betaling. Het hele traject van rekening sturen tot aan de betaling is geautomatiseerd en speelt in op de acties van de consument (bijv. het storneren van de incasso of het niet lezen van email). Natuurlijk kan je klant kiezen uit verschillende betaalmethodes en maken we het zo makkelijk mogelijk.

Liever alleen achter je mislukte incasso’s aangaan? Dat kan ook, dan zorgen wij dat de rest betaalt.

de debiteuren app

Een groot deel van de consumenten die wij benaderen voor betaling installeert onze app om zo inzicht en overzicht te krijgen in zijn facturen. Naast dat de app een krachtig communicatiekanaal voor openstaande rekeningen is, helpt het ook om veel informatie overzichtelijk te communiceren. Mocht het nog niet duidelijk zijn, dan kunnen ze makkelijk een vraag stellen waarbij jij alle informatie krijgt die je nodig hebt om het op te lossen.

integratie is simpel

Je kunt direct beginnen via ons portaal om zo je eerste klanten de rekening te sturen. Je upload gemakkelijk je facturen en de rest laat je aan ons over. Werk je liever volledig geïntegreerd met jouw omgeving? Via onze API ben je binnen een paar dagen verbonden en wordt jouw administratie automatisch geüpdate.

analyse en inzicht

Het gaat over je cashflow, dus essentieel dat je inzicht hebt in het uitstaande saldo en hoe dit zich ontwikkelt. Via ons portaal of dagelijks per mail krijg je dit inzicht van ons. Acties hoef je niet te ondernemen, dat doen wij voor je.

contracteren van consumenten

Een groot deel van je inningsproblematiek kan je voorkomen door het aan de start goed te doen. Onze toolbox helpt je bij het valideren van de contactgegevens, het uitvoeren van credit checks, identiteitscontroles en als laatste het tekenen van je contract. Onze modulaire contract flow sluit wanbetaling uit zonder omzet van goed betalende klanten te verliezen.

gegarandeerd je geld met onze financiering

Wij zijn zeker van ons platform, en daarom kunnen we je zelfs een betalingsgarantie geven. Zo hoef jij nooit op je geld te wachten en ben je het risico van wanbetaling kwijt. Alleen voorfinanciering nodig? Ook dat kan.

credit management

Als een klant na het geautomatiseerde inningstraject nog steeds niet heeft betaald is er meer aan de hand en moet er direct contact gezocht worden. Dit kan jezelf doen vanuit onze software, of onze ervaren credit management afdeling inschakelen om je klant te benaderen. Met begrip voor de situatie wordt er gekeken wat de betaalcapaciteit is, om zo te zorgen dat er betaald wordt.

benieuwd hoe wij je uitdaging oplossen?

Wij plannen graag een gesprek of demo in om te kijken wat voor jou de ideale oplossing is. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

Contact opnemen

  meer informatie

  benieuwd naar
  de kosten?

  Dit is sterk afhankelijk van wat je nodig hebt. Na een kort telefoontje kunnen we je een indicatie van de kosten geven. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

  Contact opnemen

   kosten weten