fbpx

financieel een warm gevoel

altijd en op tijd al je betalingen ontvangen

financieel er warmpjes bijzitten

Steeds meer consumenten kiezen voor het gemak en comfort van het huren of leasen van een CV ketel en onderhoudsabonnementen, waardoor je maandelijks je geld moet innen. Als je hier niet op bent ingericht gaat het je veel geld, tijd en stress kosten en komt je omzet in gevaar.

Het dockdock platform neemt het innen van je (maandelijkse) facturen volledig over. Bij ons staan je klanten voorop, geen dreigende herinneringen en hoge boetes maar juist een flexibele houding. Via onze app hebben ze inzicht in hun abonnement en kunnen ze hier ook makkelijk een storing melden. Resultaat is snelle ontvangst van je omzet en efficiëntere storingsafhandeling.

hoe gaat dat in zijn werk?

Met welk administratiepakket je ook werkt, je stuurt ons gemakkelijk je contracten en facturen. We checken de kredietwaardigheid en nemen het hele inningsproces over. Uniek is dat je ook zelf je incassobatch kunt indienen bij de bank en wij alleen achter de onbetaalde facturen aan gaan. Je klanten krijgen een handige app waarmee ze overzicht houden op hun betalingen en op het juiste moment herinneringen krijgen. Daarnaast kunnen ze makkelijk een vraag of storing melden waarbij de app aanvullende informatie vraagt zoals foutcodes.

lees meer over onze oplossingen

makkelijke extra's

Voor een nog completer pakket kun je aan het platform makkelijk deze diensten koppelen:
- Omzetgarantie & vooruitbetaling – met de betalings-   financiering schieten wij de betalingen aan je voor. Als je   echt nergens omkijken naar wilt hebben kun je zelfs je   abonnementen verzekeren waardoor je gegarandeerd   uitbetaald krijgt.
- Credit Management – bij grotere achterstanden heeft een   klant meer persoonlijke aandacht nodig om te betalen en   dan pakken wij dat voor je op.
- Gekoppeld aan je administratiepakket – hiermee hoef je   niks meer dubbel bij te houden.

voordelen

omzetzekerheid

voor je financiële rust

gemak

geen administratieve rompslomp,
dat regelen wij

klantbehoud

door vriendelijke en
flexibele benadering

wat kost het?

Iedere situatie is anders, dus om je echt een goed beeld te geven is het beter om contact op te nemen. Maar om je toch een indicatie te geven, onze tarieven starten bij 0,30 per rekening en alleen als jij natuurlijk betaald wordt. Deze kosten liggen aanzienlijk lager als je gaat kijken naar alle kosten die je zelf maakt voor het najagen van leden: bank- en betaalkosten, wanbetaling en jouw eigen tijd. Onze ervaring is dat deze kosten vaak een veelvoud zijn van onze kosten.

benieuwd hoe wij je uitdaging oplossen?

Wij plannen graag een gesprek of demo in om te kijken wat voor jou de ideale oplossing is. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

Contact opnemen

  meer informatie

  benieuwd naar
  de kosten?

  Dit is sterk afhankelijk van wat je nodig hebt. Na een kort telefoontje kunnen we je een indicatie van de kosten geven. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

  Contact opnemen

   kosten weten