fbpx

financiële rust voor jou en gemak voor je klant

altijd op tijd je
abonnementsgeld
ontvangen

ontspannen facturen innen en betalen

Mensen een leuke, ontspannen tijd bezorgen: dáár gaat het om in de vrije tijd branche. Ook als het op betaling van abonnementen aankomt wil je dat dit een prettige ervaring is voor je klanten. Tenslotte: hoe prettiger de ervaring, hoe beter het betaalgedrag en hoe meer klantbehoud.

Het dockdock platform neemt het innen van abonnementen, afhankelijk van je wensen, geheel of gedeeltelijk over. Met onze handige consumentenapp benaderen wij je klanten op een flexibele en vriendelijke manier zonder dreigende herinneringen en hoge boetes. Financiële rust voor jou én behoud van klanten staan bij ons centraal.

hoe werkt dat?

Met welk administratiepakket je ook werkt, via onze portal of een API stuur je ons makkelijk je facturen. We kunnen inning van al je facturen verzorgen, of alleen de facturen waarvan de incasso niet slaagt. Ons slimme platform speelt in op de acties van de consument. Wij maken het hen zo makkelijk mogelijk om te betalen dankzij onze consumenten app die hen overzicht geeft, herinneringen stuurt en zelfs de mogelijkheid geeft om betaling af en toe uit te stellen.

lees meer over onze oplossingen

makkelijke extra's

Voor nog meer gemak en zekerheid kun je de volgende diensten aan het platform koppelen:
- Persoonlijke opvolging: klanten met grotere betaal-
  achterstanden hebben meer aandacht en een realistische   afspraak op maat nodig. Wij maken en bewaken deze   afspraken voor jou en je klant zodat betaling én   klantbehoud niet in gevaar komen.
- Vooruitbetaling: moet je vaak te lang op betaling   wachten? Wij schieten betaling voor zodat jij zekerheid   hebt dat je altijd op dezelfde datum je geld ontvangt.
- Omzetgarantie: wil je nog meer zekerheid? Wij garanderen   dat je je geld krijgt, zelfs als je klant niet betaalt.

jouw voordelen

gemak

geen administratieve rompslomp,
dat regelen wij

klantbehoud

door vriendelijke en
flexibele benadering

omzetzekerheid

meer zekerheid in cashflow
en omzet

wat kost het?

Iedere situatie is anders, dus om je echt een goed beeld te geven is het beter om contact op te nemen. Maar om je toch een indicatie te geven, onze tarieven starten bij 0,30 per rekening. Deze kosten liggen aanzienlijk lager als je gaat kijken naar alle kosten die je zelf maakt voor het najagen van leden: bank- en betaalkosten, wanbetaling en jouw eigen tijd. Onze ervaring is dat deze kosten vaak een veelvoud zijn van onze kosten.

benieuwd hoe wij je uitdaging oplossen?

Wij plannen graag een gesprek of demo in om te kijken wat voor jou de ideale oplossing is. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

Contact opnemen

  meer informatie

  benieuwd naar
  de kosten?

  Dit is sterk afhankelijk van wat je nodig hebt. Na een kort telefoontje kunnen we je een indicatie van de kosten geven. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

  Contact opnemen

   kosten weten