fbpx

over ons

financiële rust
voor iedereen

ons doel:
financiële rust voor jou

Als consument heb je niet altijd het overzicht op je maandelijkse betalingen of abonnementen. Soms mis je de betaalherinneringen die je op allerlei verschillende manieren krijgt. Helemaal vervelend als je ook nog eens een boete krijgt of zelfs geweigerd wordt. Dat moet makkelijker, flexibeler en zonder stress!

En als ondernemer? Je zoekt financiële rust en wilt zeker zijn van betaling, maar dan wel op een vriendelijke manier voor jouw klanten. Zodat jij je gewoon kunt focussen op een goede dienstverlening.

zo geven we je dat

Met onze handige app krijg je als consument controle over je abonnementen en betalingen. Je ziet je abonnementen op een rij en wij laten je weten wanneer je kan betalen, met iDEAL of automatische incasso. Komt betalen even niet uit? dockdock schiet het gratis even voor. Super relaxed dus.

Als ondernemer maak je gebruik van het dockdock inningsplatform. Je geeft daarbij je klant alle vrijheid en zet je de klant centraal, óók bij de facturatie. Jij levert je (maandelijkse) facturen aan en wij zorgen dat deze betaald worden. Zelfs met omzetgarantie.

met wie doen we dat?

dockdock is ontwikkeld uit frustratie over de huidige inningsprocessen. Ze zijn onpersoonlijk, star en gaan ervan uit dat je niet wilt betalen. Met de technologie van vandaag brengt dockdock daar verandering in.

Vanuit hartje Rotterdam werken wij aan ons doel ‘financiële rust voor iedereen’. Ons team van experts en IT-ontwikkelaars heeft alle kanten van de financiële industrie gezien, van betaalproviders tot aan incassobureaus. Met dockdock bundelen wij deze kennis tot één product met de beste balans voor de consument én ondernemer.

zoek je een nieuwe uitdaging?

check onze vacatures

werken bij

op de hoogte blijven?

laat je gegevens achter en wij sturen je al ons laatste nieuws.

blog en nieuws