fbpx

antwoorden op je vragen

hoe kunnen
we je helpen?

Betaalmethode wijzigen en automatische incasso instellen

- Toen je de app in gebruik nam heb je een betaalmethode ingesteld: via IDEAL of via automatische incasso - Als je de betaalmethode wilt wijzigen klik op het poppetje rechts bovenin het scherm om je account gegevens te bekijken - Klik op betaalmethode en kies de gewenste betaalmethode. Geef je automatisch betalen aan, dan moeten we voor jou en onze veiligheid, je gegevens verifiëren door het doen van een betalingstransactie van 1 eurocent.

Hoe installeer ik de dockdock app?

Stap 1: Ga naar de android of ios app store, zoek op dockdock en click op download Stap 2:de app installeert zich en op je telefoon verschijnen met het volgende icoontje: Stap 3: klik op het icoontje app om te openen. De app is gratis om te gebruiken. Het kan zijn dat de Android App store je vraagt om een betaalmethode toe te voegen aan je Google Play account, dit heeft niks te maken met dockdock en je kan hier op overslaan kiezen.

App openen en in gebruik nemen

Stap 1: doorloop de vier introductieschermen

Stap 2: vul je e-mailadres in en klik op verstuur. Binnen een minuut krijg je een mail met een verificatiecode. - Geen code ontvangen? Check je SPAM folder of hij daar niet terecht is gekomen - Krijg je de melding geen abo? Check dan bij je club of ze het juiste e-mailadres van je hebben gebruikt. Je kan ook een email sturen met je naam en e-mailadres naar support@dockdock.com. Stap 3: vul deze code binnen 15 minuten in bij het volgende scherm in de app ("bevestig mail"). Klopt de code niet? Check of je wel de laatste code hebt gebruikt aan de hand van de titel van de email. Druk anders in de linker bovenhoek op terug en probeer het opnieuw. Stap 4: Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden Stap 5: check je contract/abonnement. Kloppen alle gegevens? Klik dan op "ja, dit klopt". Stap 6: stel je betaalmethode in. Geef je automatisch betalen aan, dan moeten we, voor jou en onze veiligheid, je gegevens verifiëren door het doen van een IDEAL betalingstransactie van 1 eurocent.

Abonnement bekijken in de app

Abonnement overzicht: klik links onderin het scherm voor het overzicht van je abonnementen. Abonnement gegevens: voor meer details, klik op het abonnement wat je wilt bekijken. Je ziet: - de looptijd van je abonnement - hoeveel termijnen je abonnement nog loopt en de kosten - contactgegevens van de club waar je abonnement loopt Vraag stellen: als er iets niet klopt klik op "Klopt er iets niet?". Je kunt ons dan via de app een bericht sturen.

Betaling bekijken of uitstellen

  • Al je betalingen vind je via de knop betalingen rechtsonder. Geen open betalingen? Dan ben je helemaal bij. Doorgaans krijg je de 23e weer je nieuwe rekening.
  • Je kan ook je geschiedenis bekijken van betalingen, door bovenin op geschiedenis te klikken.
  • Klik op de items op je rekening om het abonnement en de periode waarvoor je betaald te zien.
  • Komt het even niet uit? Stel de betaling uit met de Stel uit knop. Dit kan je 1 keer per 2 maanden doen en alleen voordat de rekening is verlopen.
 

nog niet helemaal duidelijk?

we zoeken het graag samen uit

Contact opnemen