fbpx

financiële rust voor je sportclub

hoe efficiënt te incasseren
in Coronatijden

overleven tijdens twee maanden sluiting

Voor iedereen zijn alle zekerheden veranderd: een automatische incasso batch wordt niet meer zomaar uitbetaald omdat het risico op storneren groot is. ‘Killing’ voor je club. Juist nu wil je het geld van leden die wél doorbetalen zo snel mogelijk op je rekening hebben staan!

Daarom heeft dockdock snel zijn software, app en processen aangepast om optimaal in te spelen op de loyaliteit van jouw leden. Geen verplichte betaling, maar je lid verleiden tot betalen en je club te steunen!

Onze bestaande klanten zien hierdoor nu al zodanig goede resultaten dat wij met zekerheid 60% van de incasso batch durven uit te betalen. Later bekijken we hoeveel storneringen er waren en betalen we de rest uit. En, als blijkt dat jouw leden goed betalen en niet terugboeken? Dan krijg je nog meer uitbetaald.

voordelen voor je club

direct uitbetaald

60% direct, elke 2 weken mogelijk extra betaling en afrekening na 2 maanden

gemak

binnen een week operationeel en
geen administratieve rompslomp

lidvriendelijk

nu inspelen op loyaliteit leden
en later compenseren

Wat krijg je en wat kost het?

Wij ontzorgen je volledig qua inning van je abonnementen én je krijgt 60% van je incasso batch direct uitbetaald. Met welk ledenpakket je ook werkt, jij levert ons gewoon de informatie aan en wij zorgen voor de rest.

Bij aanvang zullen wij voor iedereen incasseren. Je leden hebben echter een vrije keuze voor automatisch incasso of iDEAL. Ze kunnen dat instellen via onze app. iDEAL betalingen storten wij elke werkdag meteen door. Voor incasso’s geldt de al genoemde directe uitkering van 60%.

Wij blijven ze vriendelijk opvolgen met betaallinks en eventueel SMS en vragen ze jou te blijven steunen. Bovendien krijgen je leden onze handige app waarin ze makkelijk hun abonnementen kunnen zien, kunnen betalen en vragen stellen. Jij krijgt het overzicht van wie heeft betaald, wie zijn abonnementen wil pauzeren of andere vragen heeft.

Voor deze 60% zekerheid, volledige ontzorging en lid vriendelijke benadering vragen wij vanaf 0,30 per lid per incassering. Hierin zitten alle kosten, dus ook de storno’s en geen extra kosten achteraf.

Efficiënt incasseren door te compenseren

Als je je club twee maanden moet sluiten kost het je omzet. Belangrijk is om deze terugval in omzet over de rest van het jaar uit te spreiden, zodat je je vaste kosten kan blijven betalen. Wat is dan een goed financieel compensatiemodel wat je met je lid kunt afspreken?

- bij een abonnement van € 25 ontvang jij normaal over
   6 maanden van je lid € 150.
- als je lid helemaal niets betaald tijdens de twee maanden   sluiting ontvang je € 50 minder omzet en dus over
  6 maanden ontvang je € 100. Maar je hebt dan
  twee maanden € 0 omzet!

- als je echter tóch van je lid nu een loyaliteitsbetaling   vraagt die je later compenseert heb je dezelfde € 100   omzet over 6 maanden en toch juist nu, gedurende de   moeilijke maanden, je normale omzet.

wat zeggen onze klanten

Sinds kort werken wij met de super handige app van dockdock, het scheelt ons als sportschool een hoop administratie.
De app geeft de juiste flexibiliteit aan de klant wat betreft betalingen!

Guy
Club manager

Samenwerking met dockdock voelt als een partnerschap, waar bijna geen omkijken naar is. Het "niet lullen, maar poetsen" mentaliteit van het dockdock team, past precies bij onze manier van werken. Snel, effectief en klantvriendelijk!

Stefan
Eigenaar

vragen? neem contact met ons op

bel ons op 088 - 600 4100 of mail naar sales@dockdock.com

Contact opnemen

  neem contact op

  weten of dit wat is
  voor jou?

  vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. We bellen je zo snel mogelijk op om alles door te lopen

  Contact opnemen

   neem contact op