fbpx

geen zorgen over cashflow

altijd op tijd je leasetermijnen ontvangen

financiële rust voor jou en gemak voor je klant

Als lease provider weet je dat het aanbieden van een lease constructie omzet verhogend werkt. Uitdaging is wel dat jij de maandelijkse leasetermijnen moet gaat innen. Als dat niet goed loopt kom je in de knel met je cashflow en dus met je financieringscapaciteit.

Het dockdock platform neemt het innen van je (maandelijkse) facturen volledig over. Bij ons staan je klanten voorop, geen dreigende herinneringen en hoge boetes maar juist een flexibele houding. Via onze app hebben ze inzicht in hun betalingen en worden op een de juiste manier benaderd. Zo zorgen we voor meer klantbehoud en beter betaalgedrag.

hoe gaat dat in zijn werk?

Met welk administratiepakket je ook werkt, je stuurt ons gemakkelijk je contracten en facturen . We checken de kredietwaardigheid en nemen het hele inningsproces over. Uniek is dat je ook zelf je incassobatch kunt indienen bij de bank en wij alleen achter de onbetaalde facturen aan gaan. Je klanten krijgen een handige app waarmee ze overzicht houden op hun betalingen en op het juiste moment herinneringen krijgen.

lees meer over onze oplossingen

Makkelijke extra’s

Voor een nog completer pakket kun je aan het platform makkelijk deze diensten koppelen:

- Omzetgarantie & vooruitbetaling – met de betalings-   financiering schieten wij de betalingen aan je voor. Als je   echt nergens omkijken naar wilt hebben kun je zelfs je   abonnementen verzekeren waardoor je gegarandeerd   uitbetaald krijgt.
- Credit Management – bij grotere achterstanden heeft een   lid meer persoonlijke aandacht nodig om te betalen.
- Gekoppeld aan je administratiepakket – hiermee hoef je   niks meer dubbel bij te houden.

de voordelen

omzetzekerheid

voor je financiële rust

gemak

geen rompslomp met het innen van leasetermijnen, dat doe wij

klantbehoud

door vriendelijke en flexibele benadering

wat kost het?

Iedere situatie is anders, dus om je echt een goed beeld te geven is het beter om contact op te nemen. Maar om je toch een indicatie te geven, onze tarieven starten bij 0,30 per rekening en alleen als jij natuurlijk betaald wordt. Deze kosten liggen aanzienlijk lager als je gaat kijken naar alle kosten die je zelf maakt voor het najagen van leden: bank- en betaalkosten, wanbetaling en jouw eigen tijd. Onze ervaring is dat deze kosten vaak een veelvoud zijn van onze kosten.

benieuwd hoe wij jouw uitdaging oplossen?

Wij plannen graag een gesprek of demo in om te kijken wat voor jou de ideale oplossing is. Laat je contactgegevens achter of bel ons op 088 600 4100

Contact opnemen

meer informatie

vrijblijvend adviesgesprek?

laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op
of bel ons op 088 - 600 4100

Contact opnemen

vrijblijvend adviesgesprek